Synnytyksen jälkeen-valmennus ONLINE

Hei ihana äiti, haluaisitko vahvistaa kehoasi turvallisesti synnytyksen jälkeen? Kaipaatko tietoa ja vinkkejä erkauman kuntouttamiseksi? Mietityttääkö liikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen?

Tämä kurssi on sinulle loistava tilaisuus saada ajantasaista tietoa synnytyksestä palautumiseen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutin ohjaamana – verkkokurssin muodossa.

Kaikki materiaali on videomuodossa luentoina ja ohjattuina harjoitteina.

Valmennus on suunniteltu toteutettavaksi 6-10 viikon aikana. Ymmärrän kuitenkin varsin hyvin, että vauvakuplassa ja uudessa arjessa riittää totuttelua, joten kaikki materiaali on käytössäsi aloituksesta 6 kuukautta.

Voit suorittaa kurssin omalla aikataululla ja omien voimavarojen mukaan ilman mitään ylimääräisiä paineita.

Synnytyksen jälkeen-kurssin tavoitteena on lempeästi tukea kehon luontaista palautumista raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Valmennus sisältää paljon tutkittua tietoa synnytyksestä palautumisesta ja jaan vinkkejä, joiden avulla voit edistää kehon palautumista sekä vahvistumista. Lisäksi pääset tekemään ohjauksessani joka viikko ohjatun 30 min harjoituksen, jonka avulla vahvistat kehoa sekä tuet kehon palautumista synnytyksen jälkeen.

Verkkovalmennuksen on luonut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja valmentaja Camilla Marjamäki (@fysiocami). Pääset lukemaan lisää minusta täältä.

Lähestymistapani fysioterapiaan on hyvin kokonaisvaltainen ja huomioin ihmisen aina fyysis-psyykkis-sosiaalisena kokonaisuutena.

Äitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti Camilla Marjamäki

Tämä näkyy myös valmennukseni sisällössä ja Synnytyksen jälkeen-kurssi sisältää tietoa ja vinkkejä laajasti eri aihe-alueista. Keskiössä on tietenkin fysiologiseen palautumiseen liittyvät seikat, arjen ergonomia, asennot ja tavat, hengitys, lantionpohjan lihasten tunnistaminen ja oikeaoppinen harjoittelu, tietoa vatsalihasten erkaumasta, keskivartalon vahvistamisesta ja liikunnan aloittamisesta.

Kurssin sisältöön kuuluu kuitenkin myös runsaasti tietoa mm. unen merkityksestä, kokonaiskuormituksesta ja ravitsemuksesta.

Mitä valmennus pitää sisällään?

  • 6 ohjattua videotreeniä (~30 min), jotka etenevät helpoista haastavampiin
  • 4 videoluentoa (Synnytyksestä palautuminen, Vatsalihasten erkauma, Lantionpohjan hyvinvointi, Liikunnan aloittaminen ja iskuttava harjoittelu synnytyksen jälkeen)
  • yksilöllinen alku- ja lopputapaaminen etänä äitiysfysioterapeutin kanssa (Webex-videoyhteydellä) (á 30 min)

Lisäksi kurssin aikana on mahdollisuus kysyä äitiysfysioterapeutilta mieltä askarruttavista asioista suljetun Facebook-ryhmän kautta tai yksityisviestillä.

Suosittelen kurssia aloitettavaksi aikaisintaan noin 4-6 viikkoa synnytyksen jälkeen, jotta keho saa vähän aikaa palautua synnytyksestä. Tämä on tietenkin myös yksilöllistä, joten kysy rohkeasti, jos mietityttää voisitko osallistua.

Hinta:

  • valmennuksen hinta on 89€ (hinta sis.ALV24%)

Kiitos vielä kevään kurssista. Voin lämpimästi suositella kurssiasi tämmöistä kaipaavalle. Oli helppoa tulla mukaan (matala kynnys), ei kovaa puurtamista ja suoritus paineita. Pidin tuntien rauhallisuudesta, ystävällisestä ilmapiiristä.

– palaute keväältä 2019 (pienryhmävalmennus)

Kurssi sai todella ajattelemaan omaa kehoa ja kuinka sitä kannattaa treenata synnytyksen jälkeen ja muutenkin.

– palaute keväältä 2019 (pienryhmävalmennus)

Ilmoittautuminen:

  • lunasta valmennusitsellesi lähettämällä minulle viesti sähköpostitse osoitteeseen camilla.marjamaki@gmail.com
  • saat paluu viestissä ohjeet kurssin maksamisesta
  • maksun suoritettuasi saat tiedot valmennusalustasta sähköpostiisi
  • jos sinulla on kysyttävää kurssista, laitathan viestiä tai soita (0407079390) – vastaan mielelläni lisäkysymyksiin!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!