CAMI


 

Olen kahden pienen lapsen äiti, entinen kilpaurheilija, Euroopan mestari, fysioterapeutti ja yrittäjä.

Rakastan kovia treenejä, hyvää kahvia, itseni haastamista ja luonnossa rauhoittumista.

Innostun helposti ja suhtaudun itselle tärkeisiin asioihin intohimoisesti.

Fysioterapeuttina minulle on tärkeää osoittaa sinulle, että olet vahvempi kuin uskot.

NAISTEN FYSIOTERAPEUTTI

Olen peruskoulutukseltani fysioterapeutti (AMK), valmistuin 2011 Metropolia ammattikorkeakoulusta, ja olen sittemmin lukuisilla ammatillisilla lisäkoulutuksilla erikoistunut naisten fysioterapiaan. Lisää koulutuksistani voit lukea täältä: https://www.fysiocami.fi/koulutuksia/.

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja erityisosaamista minulla on erityisesti vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen, lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntouttamiseen sekä raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten ennaltaehkäisevään ja kuntouttavaan työhön. 

Sydäntäni lähellä on naisten terveyteen, hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvät asiat. Haluan auttaa kaiken ikäisiä naisia saavuttamaan vahvan ja toimivan kehon. Toivon, että omalla osaamisellani ja ohjauksellani voin rohkaista naisia liikkumaan ja kuormittamaan kehoa turvallisesti myös raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

Olen empaattinen ja kannustava fysioterapeutti ja valmentaja. Odotan asiakkailtani sitoutumista harjoitteisiin ja suunnitelmiin, koska en voi tehdä harjoitteita muiden puolesta. Toivon fysioterapiaprosessilta avoimuutta, vastavuoroisuutta ja ilon kautta tekemistä. 

Haluan opettaa jokaiselle jotain uutta tai auttaa oivaltamaan jo tutuista asioista uusia näkökulmia. Ymmärrän kiireisen arjen tai työstressin vaikutukset jaksamiseen ja painotan aina sitä, että harjoittelussa pitää huomioida myös muun elämän kuormitukset.

Lähestymistapani fysioterapiaan on hyvin kokonaisvaltainen ja huomioin jokaisen asiakkaan aina yksilöllisenä, ainutlaatuisena kokonaisuutena. 

Ammatillisia mielenkiinnonkohteitani on tällä hetkellä erityisesti äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, urheilufysioterapia, kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu sekä toiminnallinen harjoittelu, joka tähtää tasapainoiseen, vahvaan ja toimivaan kehoon.

Olen hakenut lisäkoulutusta myös raskaana olevien ja synnyttäneiden voimaharjoitteluun liittyen. Ohjaan äideille voimaharjoitteluryhmiä kahdella salilla Vantaalla.

Minulla on paljon osaamista voimaharjoittelun puolelle ja toiminnalliseen harjoitteluun erilaisten lisäkoulutusten myötä. Olen kouluttautunut Marin Sport Performance-voimaharjoitteluvalmentajaksi sekä lisäksi Spartan Academyn Toiminnallisen harjoittelun Personal traineriksi ja Voimavalmentajaksi.

Kouluttaudun jatkuvasti lisää, koska jatkuva itsensä kehittäminen on mielestäni erittäin tärkeää.