VALMENNUSKOKONAISUUDET: URHEILEVAN ÄIDIN RASKAUSAIKA JA URHEILEVAN ÄIDIN VAUVAVUOSI

Oletko miettinyt, miten voit liikkua järkevästi raskauden aikana? Entä pohdituttaako, miten lähteä liikkeelle vauvan synnyttyä ja miten palata oman lajin pariin nousujohteisesti? Haluatko edistää omaa hyvinvointiasi ja jaksamista sekä ennaltaehkäistä mahdollisia vaivoja ja oireita?

Nämä palvelut olen suunnitellut sen perusteella, mitä eniten vastaanotolla liikunnallisten ja aktiivistesti urheilevien äitien kanssa teen: suunnittelen, ohjelmoin ja skaalaan treenejä raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

Kuva: Laura Kallahti 2021

URHEILEVAN ÄIDIN RASKAUSAIKA JA URHEILEVAN ÄIDIN VAUVAVUOSI

Nämä palvelukokonaisuudet yhdistävät äitiysfysioterapian ja voimaharjoitteluvalmennuksen osaamiseni ja fysiovalmennuspaketit on räätälöity täysin palvelemaan liikunnallisia tai urheilevia odottajia ja synnyttäneitä äitejä.

Voit lunastaa fysioterapiapaketin myös, kun haluat aloittaa liikunnan raskausaikana tai synnytyksen jälkeen, vaikka liikunta olisi jäänyt vähemmälle tai sinulla ei ole säännöllistä liikuntataustaa. Aloitetaan yhdessä!

Molempiin valmennuspaketteihin sisältyy vähintään yksi 90 minuuttia kestävä fysioterapian ensikäynti.

Raskausaikana fysioterapian ensikäynnillä kartoitetaan tilanne haastattelemalla ja tutkimalla, hoidetaan mahdollisia kipuja ja tapaamisen pohjalta tehdään aloitusohjelma treenejä varten.

Synnytyksen jälkeen yhteistyö alkaa fysioterapeuttisella jälkitarkastuksella, jossa arvioidaan haastattelemalla ja tutkimalla kehon tilanne synnytyksen jälkeen ja valmiudet treenien aloitukselle. Tämän pohjalta luodaan treenien aloitusohjelma kehoa vahvistamaan synnytyksen jälkeen.

Fysioterapiapaketin sisältö määräytyy asiakkaan treenitaustan ja yksilöllisten toiveiden pohjalta, ja voit lunastaa kokonaisuuden itsellesi olitpa sitten aloittelija tai kokenut kilpaurheilija. Huomioithan, että nämä eivät ole valmiita ohjelmia ja treenejä tyylillä ”kaikille samaa ohjelmaa”. Jokaiselle luodaan yksilöllinen suunnitelma ja jakson sisältö – sinun tarpeista ja toiveista käsin.

KUVA: Tapani Moisala 2016

Valittavanasi on 3kk, 6kk, 9kk tai 12kk fysiovalmennusjakso, tarkemmat sisällöt saat pyytämällä tarjouksen infon sähköpostitse (camilla.marjamaki@gmail.com).

MINI 3KK: sisältää yksilöllisten tarpeiden mukaan 1-3 treeniblokkia (ohjelmointi), 3 tapaamista, henkilökohtaisen ohjauksen ja yhteydenpidon viestitse (whatsapp/sähköposti) tapaamisten välillä

 • Hinta: 480€ (voidaan maksaa 1-3 erässä ilman lisäkuluja)

MEDIUM 6KK: sisältää yksilöllisten tarpeiden mukaan 3-6 treeniblokkia (ohjelmointi), 6 tapaamista, henkilökohtaisen ohjauksen ja yhteydenpidon viestitse (whatsapp/sähköposti) tapaamisten välillä

 • Hinta: 770€ (voidaan maksaa 1-4 erässä ilman lisäkuluja)

MEGA 9KK:  sisältää yksilöllisten tarpeiden mukaan 5-9 treeniblokkia (ohjelmointi), 9 tapaamista, henkilökohtaisen ohjauksen ja yhteydenpidon viestitse (whatsapp/sähköposti) tapaamisten välillä

 • Hinta: 1030€ (voidaan maksaa 1-6 erässä ilman lisäkuluja)

MAXI 12KK: sisältää yksilöllisten tarpeiden mukaan 8-12 treeniblokkia (ohjelmointi), 12 tapaamista, henkilökohtaisen ohjauksen ja yhteydenpidon viestitse (whatsapp/sähköposti) tapaamisten välillä

 • Hinta: 1270€ (voidaan maksaa 1-8 erässä ilman lisäkuluja)

FysioCami: URHEILEVAN ÄIDIN RASKAUSAIKA

Yksilöllisesti suunniteltua harjoittelua tavoitteena ennaltaehkäistä kipuja ja vaivoja raskausaikana sekä tukea odottavan äidin kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 • Fysioterapian ensikäynti 90 min
 • Fysiovalmennuspaketti 3-12kk
 • Hinta: 480-1270€ (riippuen valmennuspaketin koosta)
 • Maksun voi suorittaa 1-8 erässä ilman lisäkuluja (riippuen valmennuspaketin koosta)
 • Pyydä infokirje haluamastasi valmennuksesta sähköpostitse camilla.marjamaki@gmail.com
Kuva: Laura Kallahti 2020

Trust the process. Tuloksia syntyy sillä, että asioita toistetaan säännöllisesti ja prosessiin sitoudutaan – muutos ei tapahdu yhdessä yössä eikä kikkakolmosilla.

FysioCami: URHEILEVAN ÄIDIN VAUVAVUOSI

Yksilöllisesti suunniteltua harjoittelua tavoitteena tukea tuoreen äidin kehon palautumista synnytyksen jälkeen, ennaltaehkäistä ongelmia sekä vahvistaa kehoa nousujohteisesti ja kokonaisvaltaisesti raskauden ja synnytyksen fysiologisten muutokset huomioiden.

 • Fysioterapeuttinen jälkitarkastus 90 min
 • Fysiovalmennuspaketti 3-12KK
 • Hinta: 480-1270€ (riippuen valmennuspaketin koosta)
 • Maksun voi suorittaa 1-8 erässä ilman lisäkuluja (riippuen valmennuspaketin koosta)
 • Pyydä infokirje haluamastasi valmennuksesta sähköpostitse camilla.marjamaki@gmail.com
Kuva: Laura Kallahti 2020

Lisäpalvelut (valmennusjakson aikana):

 • Äitiyshieronta (raskaushieronta, synnytyksen jälkeinen hieronta) -10%
 • Fysioterapian jatkokäynti -10%

Kysy tarkemmat tiedot: camilla.marjamaki@gmail.com

Kuva: Laura Kallahti 2020