FYSIOCAMI: VOIMAA ÄIDEILLE

Mietityttääkö voimaharjoittelun aloittaminen synnytyksen jälkeen?

Haluatko ottaa treenit haltuun järkevästi ja nousujohteisesti raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen?

Haluatko treenata synnytyksestä palautuvaa kehoa nousujohteisesti vahvistaen ja lantionpohjan sekä keskivartalon tilanteen huomioiden? Kaipaatko muitakin ohjeita kuin ”tee kaikkea, mikä tuntuu hyvältä”?

Äitiysfysioterapeutin ja voimaharjoitteluvalmentajan ohjaamat pienryhmät raskaana oleville ja synnyttäneille äideille jatkuvat Vantaalla ja Helsingissä. Tervetuloa mukaan tunneille!

Jokainen äiti ansaitsee vahvan ja toimivan kehon!

Äitien voimatreenit syntyivät tarpeesta ohjata laadukkaita treenejä odottaville ja synnyttäneille äideille. Mielestäni liikkuvat äidit ansaitsevat parempaa ohjausta kuin ”tee kaikkea, mikä tuntuu hyvältä”. Naisten voimaharjoittelu on lähellä sydäntäni, ja haluan tukea treenaamisen jatkamista järkevästi läpi raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Missioni on jakaa näyttöön perustuvaa tietoa äideille järkevästä treenaamisesta raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen, jotta jokainen voi tukea omaa jaksamistaan ja hyvinvointiaan myös odotusaikana ja vauva-arjessa.

.

Lupaan monipuoliset ja ajantasaiseen tietoon perustuvat treenit, joissa huomioidaan kehon muutokset raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Ohjaamissani treeneissä saat pienryhmän tuen lisäksi henkilökohtaista ohjausta, jotta treeni sopii yksilölliseen tilanteeseesi. Vauvat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan treeneihin ja tunneilla harjoitellaan vauvojen ehdoilla. Voit huoletta hoivata ja syöttää vauvaa treenien aikana – tarvittaessa treeniä voidaan muokata myös vauvan kanssa yhdessä tehtäväksi.

PALAUTETTA FYSIOCAMIN VOIMATREENEISTÄ:

”Camillan treenit olivat juuri sitä, mitä vauva-arkeen kaipasi. Treenit olivat monipuolisia ja ne skaalattiin yksilöllisesti. Ihana ja positiivinen valmennus, mikä antoi todella paljon energiaa arkeen! Camillan treeneissä tulee kohdatuksi, hän kuuntelee ja auttaa kehittämään oman vartalon haasteita raskauden ja synnytyksen jälkeen.”

”Erittäin ammattitaitoista ohjausta ja monipuolista treeniä, joka tukee raskaudesta ja synnytyksestä palautumista. Lämmin suositus.”

”Kiva palata treeneihin, turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Viikon henkireikä, että tulee ainakin se yksi treeni tehtyä viikossa.”

Näissä treeneissä rakennetaan vahva perusta loppuelämän treenejä varten!

MITEN MUKAAN TREENEIHIN?

Mukaan pääset 10-kerran kortilla koska tahansa, 10-kerran harjoittelukortti on salikohtainen.

TFW KONALA Warrior äidit:

Ehonan äitien voimatreenit:

Lisätiedot ja kysymykset:

  • camilla.marjamaki@gmail.com / p. 0407079390

Valmentajana: Camilla Marjamäki

  • äitiysfysioterapeutti
  • lantionpohjan fysioterapeutti
  • voimaharjoitteluvalmentaja
  • toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut PT
  • entinen kilpaurheilija ja Euroopan mestari
  • kahden lapsen äiti

Lisää minusta pääset lukemaan täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! #vahvempiäiti

Cami