URHEILEVAN ÄIDIN POSTPARTUM -verkkokurssi

Tämä kurssi on tehty juuri Sinulle aktiivisesti liikkuva tai kilpaurheileva äiti.

TUNTUUKO SILTÄ, ETTÄ…

 • synnytyksen jälkeisestä liikunnasta on liikkeellä valtavasti ristiriitaista tietoa?
 • et ole varma, miten lähteä liikkeelle synnytyksen jälkeen?
 • pelkät yleiset ohjeet eivät koske sinua ja vaunulenkkeily käy tylsäksi?
 • suoraan entisiin treeneihin palaaminen ei ole se paras mahdollinen idea?
 • joka puolella varoitellaan siitä, miten liikkuminen liian aikaisin ”pahentaa erkaumaa” ja ”aiheuttaa laskeuman”?

Tämän verkkokurssin avulla opit, mitä sinun tulee huomioida synnytyksen jälkeen liikunnassa ja miten huomioida kehon fysiologinen palautuminen treenien aloittamisessa.

Fakta nimittäin on se, että raskauden fysiologiset muutokset koskettavat myös urheilevia odottajia eikä urheilevienkaan äitien keho palaudu synnytyksen jälkeen kuin taikaiskusta. Kehon vahvistuminen vie aikaa ja se on ihan ok – onhan keho kasvattanut sisällään kokonaisen uuden elämän.

Kehon palautumisen huomioiminen ja muutosten kunnioittaminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että et voisi liikkua. Päinvastoin! Tämän kurssin avulla kerron sinulle, miten pohjatyöt raskaampia treenejä varten kannattaa lähteä tekemään.

https://campwire.com/buy_flexible/ce307f5a-ea57-420d-938e-28497ffaf596

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on LKP-web-96-682x1024.jpg
Kuva: Laura Kallahti 2021

Jaan verkkokurssilla kaiken tietoni ja osaamiseni äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeuttina, voimaharjoitteluvalmentajana, entisenä kilpaurheilijana ja kahden lapsen äitinä. Lupaan yksinkertaiset ja käytännön läheiset vinkit, ohjeet ja ohjatut treenit postpartum-aikaan.

Huomioithan kuitenkin, että verkkokurssilla annetut ohjeet ja ohjatut liikkeet ovat aina yleisiä ja isolla osalla toimivia, mutta mitään 100% kaikille sopivia liikkeitä ei ole olemassa (jos joku väittää näin, juokse karkuun!).

Tämän vuoksi ohjaan ja neuvon sinua itseäsi havainnoimaan oman kehosi toimintaa ja tuntemuksia kurssin aikana, jotta opit itse tekemään valintoja ja huomioimaan kehon tilanteen. Tästä on valtavasti hyötyä jatkossakin. Jos jokin harjoite tai tuntemus kurssin aikana tai liikunnan aikana ylipäätään mietityttää tai olet epävarma, voit aina laittaa minulle viestiä ja pystyn sitten ohjaamaan yksilöllisemmin.

Pohjatyöt huolella

En voi luvata, että verkkokurssin jälkeen voit suoraan palata vanhoihin treeneihin ja omaan lajiisi. Kenties vähän huono myyntipuhe, mutta arvojeni mukaista on toimia rehellisesti ja vastuullisesti. En voi luvata tätä siksi, että yksinkertaisesti tällaisia yleisiä lupauksia ei vaan voi tehdä – synnytyksestä kuntoutuminen on yksilöllistä.

Myöskään muutaman viikon kurssin jälkeen keho tuskin on ehtinyt nousujohteisesti vahvistua suoraan vaikkapa juoksuun ja muihin high-impact lajeihin, koska kehon lujittuminen vie aikaa eikä sitä voi pikakelata tai skipata. Pohjatyöt kannattaa tehdä huolella ja niihin kannattaa käyttää aikaa – harva on tätä katunut. Sen sijaan tiedän monia (itseni mukaan lukien), jotka ovat katuneet sit, että eivät malttaneet hyödyntää tätä upeaa tilaisuutta synnytyksen jälkeen perustusten jälleenrakennuksena.

Voin kuitenkin luvata, että saat kurssiltani ajantasaista ja näyttöön pohjautuvaa tietoa, jonka perusteella voit tehdä ratkaisuja ja valintoja liikunnan suhteen.

VERKKOKURSSI SISÄLTÄÄ:

LUENTOJA:

 • Synnytyksestä palautuminen – mitä se tarkoittaa?
 • Athlete mindset
 • Liikunta synnytyksen jälkeen
 • Vahva, elastinen ja toimiva lantionpohja
 • Onko minulla vatsalihasten erkauma?
 • Kokonaiskuormitus ja palautuminen
 • Lajiharjoitteluun ja raskaampaan liikuntaan palaaminen

OHJATUT TREENIT:

 • Kehoa huoltavia treenejä synnytyksen jälkeiseen aikaan (10-20 min)
 • Keskivartaloa vahvistavat treenit 1, 2 & 3 (15-30 min)
 • Koko kehoa vahvistava harjoitus vauva-arkeen (30 min) (vastuskuminauha)
 • Lempeä treeni vaunulenkin varteen (20 min)
 • Lantionpohjan ja koko kehon rentoutus

BONUSMATERIAALIA:

 • Juoksu ja hypyt synnytyksen jälkeen – milloin ja miten?
 • Koko kehoa vahvistava treeni painon kanssa (käsipaino/kahvakuula tms.)
 • Camin tarina: ”Olen äiti. Ja silti urheilija.”

Kaikki materiaalit ja treenit ovat videotallenteina, joten voit suorittaa kurssia täysin omien aikataulujen mukaan.

https://campwire.com/buy_flexible/ce307f5a-ea57-420d-938e-28497ffaf596

VALMENTAJASI

Valmennuskurssin asiantuntijana ja valmentajana toimin minä, eli Camilla Marjamäki. Olen koulutukseltani äitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti, voimaharjoitteluvalmentaja ja kahden lapsen äiti. Lisäksi olen entinen kilpaurheilija ja lajissani potkunyrkkeilyssä saavutin useita Suomen mestaruuksia, arvokisamitaleja sekä Euroopan mestaruuden. Minulla on ammatillisen osaamisen lisäksi kokemusta kilpaurheilun ja äitiyden yhdistämisestä – uskallan sanoa, että minä ymmärrän.

Minulle on tärkeää, että äidit saavat laadukasta ja ajantasaista ohjausta sekä valmennusta myös raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Missioni on, että jokainen äiti voisi liikkua ja voida hyvin myös odotusaikana ja pystyisi palaamaan oman lajin pariin ja liikkumaan niin halutessaan. Toivon, että yhdenkään äidin ei tarvitsisi sanoa, että ”olisinpa tiennyt..”.

Suhtaudun tähän aiheeseen suhteellisen suurella palolla ja teen työtäni koko sydämellä. Haluan olla tukena tärkeässä elämänvaiheessa ja auttaa ristiriitaisten ohjeiden viidakosta löytämään juuri sinulle sopivat tavat.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on LKP-web-101-682x1024.jpg
Kuva: Laura Kallahti 2021

Valmennuskurssin voit lunastaa koska tahansa oman aikataulusi mukaan. Materiaali on käytössäsi 6kk ostohetkestä.

Hinta: 109€

https://campwire.com/buy_flexible/ce307f5a-ea57-420d-938e-28497ffaf596

Maksutapoina Campwire-alustalla yleisimmät maksutapavaihtoehdot. Jos haluat maksaa kurssin epassilla, Edenredillä tai Smartumilla, laitathan sähköpostia: camilla.marjamaki@gmail.com.

Kaikissa kysymyksissä tai epäselvissä tilanteissa, laitathan rohkeasti viestiä – autan mielelläni!