LIIKETTÄ JA VOIMAA-etätreenit: liikkuvampi ja vahvempi keho

Kaipaatko lisää liikkuvuutta? Vetreämmän kehon? Ennaltaehkäisyä tai lievitystä kolotuksille ja kivuille? Vahvemman keskivartalon ja voimaa kehon tukilihaksiin?

Vai haluatko kenties vastapainoa ja huoltavaa harjoittelua kovempien treenien ohelle?

Hyppää mukaan kolme viikkoa kestävälle online-kurssille ja lisätään yhdessä liikettä arkeen! Treenit alkavat 15.3.2021!

Liikettä ja voimaa- etätreenit toteutuvat suljetussa Facebook-ryhmässä ja joka viikko on kaksi ohjattua livetreeniä (kesto 20-30 min). Treenit tallentuvat ryhmään ja voit tehdä ne juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii (ja niin monta kertaa kuin haluat).

Tämä kurssi on tarkoitettu ihan kaikille, jotka haluavat lisätä lempeää liikettä arkeen ja vahvistaa koko kehon tukilihaksia – ikään ja sukupuoleen katsomatta. Pääfokus on monipuolisissa, dynaamisissa liikkuvuusharjoitteissa sekä keskivartalon vahvistamisessa. Annan aina skaalausvaihtoehtoja liikkeisiin, joten kurssi sopii kaikentasoisille liikkujille.

Valmentajana kurssilla toimin minä, eli Cami! Olen fysioterapeutti, voimaharjoitteluvalmentaja ja entinen kilpaurheilija. Itselläni on pitkä tausta kamppailulajien parista sekä voimaharjoittelusta. Omien kokemusteni pohjalta olen halunnut ammatillisessa osaamisessani panostaa erityisesti kehoa huoltavaan ja palauttavaan harjoitteluun. Lisää minusta voit lukea täältä ja koulutustaustastani täältä.

Hinta kolmen viikon etätreeneille on ainoastaan 19,90€ – ja jos ilmoittaudut mukaan 10.3.2021 mennessä, saat treenit hintaan 16,90€.

Ilmoittaudu mukaan treeneihin lähettämällä minulle sähköpostia camilla.marjamaki@gmail.com ja saat infon sekä maksuohjeet sähköpostiisi. Maksettuasi osallistumisen, saat kutsun suljettuun Facebook-ryhmään ja treenit starttaavat maanantaina 15.3.2021.

Maksutapoina käyvät lasku, MobilePay tai liikuntaedut Edenred, Smartum ja ePassi.

Saat kurssin aikana joka viikko kaksi ohjattua harjoitusta suljettuun ryhmään (jäävät tallenteeksi) ja lisäksi täsmävinkkejä mm. olkapään, lonkkien ja selän liikkuvuusharjoitteisiin sekä keskivartalon vahvistamiseen videomuodossa. Saat harjoitteista myös yhteenvedon PDF:nä kurssin päätteeksi.

Treenit ja materiaalit ovat käytössäsi viikon ajan kurssin päättymisen jälkeen, joten ehdit hyvin treenata ja ottaa vinkit talteen.

Kaikki treenit ja harjoitteet pystyy toteuttamaan kotona ilman välineitä tai kotoa löytyvillä tarvikkeilla (pyyhe, juomapullo, tuoli jne.), eli et siis tarvitse mitään treenivälineitä tätä varten.

Mitä sanot, lähdetkö mukaan vahvistamaan kehoa ja lisäämään liikettä arkeen?

Haluaisitko kysyä jotain etätreeneihin liittyen? Laita viestiä camilla.marjamaki@gmail.com, vastaan mielelläni.

Nähdään kurssilla! 🙂