KURSSIT

ÄITIEN VOIMATREENIT TULEVAT TOISTAISEKSI PÄÄTTYMÄÄN KEVÄÄN JA KESÄN 2024 AIKANA. MUKAAN TREENEIHIN PÄÄSEE EDELLEEN 1-10-KERRAN KORTEILLA. KYSYTÄHÄN LISÄÄ, MIKÄLI HALUAT VALMENNUKSEENI TÄLLE KEVÄÄLLE.

VOIMATREENIT RASKAANA OLEVILLE JA SYNNYTTÄNEILLE

LUE LISÄÄ: https://www.fysiocami.fi/voimaa-aideille/

Haluaisitko jatkaa voimaharjoittelua raskausaikana turvallisesti? Mietityttääkö liikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen? Et ole yksin. Raskausajan ja synnytyksen jälkeisestä treenaamisesta on paljon ristiriitaista tietoa ja ohjeita, joten voi olla vaikeaa tunnistaa, mikä tieto on luotettavaa.

Onko ainoa ohje, jonka olet saanut ”Tee kaikkea, mikä tuntuu hyvältä”? Tai ”Voit jatkaa kaikkea, mitä ennenkin, koska raskaus ei ole sairaus”?

Vaadi parempaa ohjausta. Valmentajan velvollisuus on tietää raskauden ja synnytyksen fysiologisista muutoksista ja palautumisajoista sekä osata ohjata yksilöllisesti. Vastuullinen valmentaja on erikoistunut tähän lisäkoulutuksilla, mikään titteli, liikunta- ja hyvinvointialan peruskoulutus eikä oma kokemus takaa osaamista.

Sinä ansaitset parempaa.

Nämä tunnit ovat juuri sinua varten! Suositut tunnit jatkuvat jälleen elokuussa ja kaikkiin ryhmiin on paikkoja jäljellä.

Kenelle: Raskaana oleville ja synnyttäneille (vauvat tervetulleita mukaan)

Miksi: Vahva, toimiva lantionpohja ja kestävä keho raskausaikana ja synnytyksen jälkeen sekä nousujohteiset treenit kohti omia liikuntaharrastuksia.

Kuka: Ryhmiä valmentaa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja voimavalmentaja Camilla Marjamäki.

MISSÄ JA MILLOIN?

TFW KONALA WARRIOR ÄIDIT:

Mukaan pääset täältä: https://tfwkonala.fi/warrior-aidit/

  • TORSTAISIN KLO 09:30-10:45 (Hankasuontie 5, 00390 Helsinki)

EHONA STUDIO:

Mukaan pääset täältä: https://ehona.fi/aitien-voimatreenit/

  • Tiistaisin klo 9:30-10:45 ja torstaisin klo 12:30-13:45

MITEN MUKAAN?

  • ostamalla 10-kerran kortin ryhmään, voit liittyä mukaan treeneihin koska tahansa
  • Ehona Studiolla osoitteessa Äyritie 18, Vantaa (Jumboa vastapäätä) treenit 2 x vko
  • TFW Konalassa osoitteessa Hankasuontie 5, Helsinki treenit 1 x vko

ÄITIEN VOIMATREENIT TULEVAT TOISTAISEKSI PÄÄTTYMÄÄN KEVÄÄN JA KESÄN 2024 AIKANA. MUKAAN TREENEIHIN PÄÄSEE EDELLEEN 1-10-KERRAN KORTEILLA, KYSYTÄHÄN LISÄÄ, MIKÄLI HALUAT VALMENNUKSEENI TÄLLE KEVÄÄLLE.

Kuva: Laura Kallahti 2021