WORKSHOPIT JA ILMAINEN WEBINAARI: Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutin vinkit äideille

Kesäkuun kynnyksellä julkaisen jotain super siistiä äideille: etäworkshopit raskaana oleville ja synnyttäneille äideille sekä täysin ilmainen webinaari!

Olen saanut paljon viestejä pitkin kevättä, että voisinko pitää etätreenejä odottaville ja synnyttäneille äideille. Raskaana oleville pidinkin kuukauden mittaisen etätreenikurssin, mutta ajan puutteen ja kesälomani vuoksi en kesän ajalle pysty kursseja järjestämään. Minulla on kuitenkin valtava tarve auttaa ja edistää äitien hyvinvointia, joten ratkaisin asian seuraavalla tavalla:

Pidän ennen kesälomaani kaksi etäworkshopia: HYVINVOIVA ODOTUS ja LEMPEÄSTI LIIKKEELLE SYNNYTYKSEN JÄLKEEN. Etäworkshopit sisältävät sekä teoriatietoa että käytännön osuuden. Tallenne workshopista on osallistujien käytössä läpi kesän ja toiminnallisen luennon lisäksi saat kattavan kirjallisen materiaalin itsellesi.

ILMAINEN WEBINAARI: Juoksu synnytyksen jälkeen?

Keväällä juoksuaihe on herättänyt paljon kysymyksiä, joten pidän ilmaisen webinaarin JUOKSU SYNNYTYKSEN JÄLKEEN keskiviikkona 16.6.2021 klo 12 kaikille juoksusta kiinnostuneille tai juoksua harrastaville äideille.

Webinaarissa saat ajantasaista tietoa, käytännön läheisesti paketoituna. Asiantuntijana äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja voimaharjoitteluvalmentaja Camilla Marjamäki.

Webinaarin toteutus tapahtuu videoyhteydellä Cisco Webex-alustalla, joten webinaariin mahtuu 49 ensimmäistä mukaan.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköposti osoitteeseen: camilla.marjamaki@gmail.com, saat vahvistuksen ja osallistumislinkin sähköpostiisi.

.

HYVINVOIVA ODOTUS- etäworkshop:

Hyvinvoiva odotus-etäworkshop sisältää noin 60 minuutin luennon raskausajan muutoksista, turvallisesta liikunnasta ja kehon valmistamisesta synnytykseen. Lisäksi workshopiin kuuluu 30 minuutin käytännön osuus, jossa keskitytään tukilihaksia vahvistaviin harjoitteisiin, lantionpohjan rentouttamiseen ja kehoa huoltaviin liikkeisiin. Lopuksi on vapaata aikaa kysymyksille.

HYVINVOIVA ODOTUS-etäworkshop antaa sinulle tietoa ja käytännön vinkkejä mm.:

 • miten huomioida kehon muutokset arjessa ja liikunnassa
 • miten treenata turvallisesti raskausaikana
 • miten keskivartaloa voi vahvistaa
 • miten vahvistaa ja rentouttaa lantionpohjaa raskausaikana

Ajankohta: sunnuntaina 13.6.2021 klo 15

Kesto: 1,5h (+ aikaa kysymyksille)

Hinta: 19,90€ (sisältää workshopin ja kirjallisen materiaalin)

Toteutus: Cisco Webex-videoyhteydellä (tarvitset tietokoneen tai älylaitteen)

Ilmoittaudu mukaan: camilla.marjamaki@gmail.com

.

LEMPEÄSTI LIIKKEELLE SYNNYTYKSEN JÄLKEEN -etäworkshop:

Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen-etäworkshop on tarkoitettu ensisijaisesti 0-6 kk synnytyksestä (ja toki aiheeseen voi perehtyä jo raskausaikana ja vaikka synnytyksestä olisi pidempi aika). Etäworkshop sisältää noin 60 minuutin luennon synnytyksestä palautumisesta, liikkumisen aloittamisesta turvallisesta, lantionpohjan ja keskivartalon kuntouttamisesta. Lisäksi workshopiin kuuluu 30 minuutin käytännön osuus, jossa keskitytään lempeästi huoltamaan tuoreen äidin kehoa ja vahvistamaan tukilihaksia synnytyksen jälkeen. Saat ajantasaista tietoa erkauman kuntouttamisesta ja lantionpohjan harjoittelusta sekä workshopin päätteeksi mahdollisuuden vapaasti kysellä mieltä askarruttavista asioista.

LEMPEÄSTI LIIKKEELLE SYNNYTYKSEN JÄLKEEN-etäworkshop antaa sinulle tietoa ja käytännön vinkkejä mm.:

 • miten huomioida synnytyksestä palautuva keho arjessa
 • miten aloittaa liikunta turvallisesti
 • miten keskivartaloa voi vahvistaa erkauma ja vatsanseinämän palautuminen huomioiden
 • miten lähteä kuntouttamaan lantionpohjaa synnytyksen jälkeen

Ajankohta: sunnuntaina 20.6.2021 klo 10

Kesto: 1,5h (+ aikaa kysymyksille)

Hinta: 19,90€ (sisältää worksopin ja kirjallisen materiaalin)

Toteutus: Cisco Webex-videoyhteydellä (tarvitset tietokoneen tai älylaitteen)

Ilmoittaudu mukaan: camilla.marjamaki@gmail.com

.

Molempien workshopien asiantuntijana toimii fysioterapeutti Camilla Marjamäki.

 • fysioterapeutti (AMK)
 • äitiysfysioterapeutti
 • lantionpohjan fysioterapeutti
 • voimaharjoitteluvalmentaja
 • entinen kilpaurheilija ja potkunyrkkeilyn Euroopan mestari
 • lisää tietoa koulutustaustasta: https://www.fysiocami.fi/koulutuksia/

Olen peruskoulutukseni jälkeen käynyt useita erikoistumiskoulutuksia naisten fysioterapiaan. Työni muodostuu sekä fysioterapiavastaanotosta että yksilö- ja pienryhmävalmennuksesta. Valtaosa asiakkaistani on eri-ikäisiä naisia, mutta vastaanotolleni ja valmennukseen ovat tervetulleita kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Oman taustani vuoksi liikunta ja urheileminen on erityisen lähellä sydäntäni ja haluan auttaa äitejä liikkumaan turvallisesti, mutta silti tehokkaasti eri elämänvaiheissa. Erityisosaamistani on liikunta ja erityisesti voimaharjoittelu raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Ymmärrän muuttuvan kehon vaikutukset ja osaan ohjata sopivat skaalaukset liikuntamuotoihin tai treeniliikkeisiin.

Tervetuloa mukaan ihana äiti!

Cami